Welcome

Εδώ θα βρείτε σκέψεις, όνειρα, ελπίδες, φιλοδοξίες, ανησυχίες και πολύ στρες. Έναν κόσμο που ισορροπεί ανάμεσα στην φαντασία και στην πραγματικότητα.

Τις μεγάλες αντιθέσεις και τα αντικρουόμενα συναισθήματα.

Εδώ θα βρείτε παιδικές φαντασιώσεις και την βαρβαρότητα του ρεαλιστμού που βιώνει κανεις, όταν μεγαλώσει.

Όλα εδώ, με μπόλικη χρυσόσκονη, τυλιγμένα με ζάχαρη, με γεύση γλυκό κεράσι, με μυρωδιά τριαντάφυλλου και βανίλιας. Όλα εδώ, σε ένα ποτήρι, να τα πιείτε και να ευχαριστηθείτε.

Καλώς ήρθατε στον κόσμο τον δικό μου.

25 Ιουλ 2010

ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ...

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ

Αυτόν τον μήνα θα κάνω κάτι διαφορετικό, κάτι που δεν έχω ξανακάνει. Θα σας παρουσιάσω το βιβλίο μου!!! Ναι μετά από δύο χρόνια προσπάθειας και χαλαρού γραψίματος κατάφερα να εκδώσω το δικό μου βιβλίο, ένα βιβλίο γεμάτο με τις δικές μου αναμνήσεις, με τα δικά μου βιώματα, με την δική μου σκέψη!

Ξεκίνησε σαν μία ιδέα της καλύτερης μου φίλης, της Καλλιόπης Μαστρομανώλη. Αυτή, ήταν η πρώτη που πίστεψε στο ταλέντο μου και μου είπε να δοκιμάσω να γράψω κάτι άλλο εκτός από οικονομικά άρθρα στο «Τετράπολις».

Έβλεπε τον χαρακτήρα μου, τις ευαισθησίες μου και ήταν πεπεισμένη ότι μπορούσα να γράψω κάτι καλύτερο από τον «ξύλινο λόγο» που απαιτούσαν τα οικονομικά θέματα που έγραφα μέχρι τότε. Μου είπε να γράψω κάτι διαφορετικό, κάτι πιο κοντά σε μένα και στα βιώματα μου, και έτσι έγινε!!!

Την άκουσα και άρχισα να γράφω. Με βάση το συναίσθημα μου, τις εμπειρίες μου, τους ανθρώπους που με σημάδεψαν από παιδί αλλά και σαν «μεγάλη».

Το γράψιμο μου είναι γράψιμο καρδιάς, δεν υπακούει σε κανόνες, σε γραμματική και σε συντακτικό πολλές φορές οι εξαιρέσεις είναι για να επιβεβαιώνουν τον κανόνα. Έτσι δεν λένε; Μην ψάξετε λοιπόν να βρείτε κανόνες, οι κανόνες ίσως και να ισχύουν, ίσως και όχι!!!

Το αν είχε δίκιο η φίλη μου ή όχι θα δείξει με τα σχόλια σας και φυσικά από την απήχηση που θα έχει το βιβλίο μου. Ελπίζω να το αγαπήσετε και εσείς όσο και οι φίλοι μου.

Σ΄ αυτό το σημείο θα ήθελα να ευχαριστήσω δημοσίως τον φίλο μου Βάιο Θεοφιλίδη που είχε την καλλιτεχνική επιμέλεια αυτού του εντύπου και άντεξε όλες αυτές τις παρατηρήσεις και ανατροπές που του έκανα πάντα την τελευταία στιγμή! Χωρίς την πολύτιμη βοήθεια του Βάιου δεν θα είχαμε αυτό το υπέροχο εξώφυλλο.

Όπως λέει και ο πρόλογος του βιβλίου μου: «Μερικοί από εσάς θα βρείτε τον εαυτό σας να πρωταγωνιστεί, άλλοι πάλι, θα ταυτιστείτε μαζί μου μπορεί και να συγκινηθείτε, μπορεί να σας θυμίσουν κάτι από την δική σας παιδική ηλικία.

Αν είστε νέοι φίλοι μου με αυτά τα δοκίμια θα με ανακαλύψετε. Οι πιο δικές μου στιγμές τώρα γίνονται και δικές σας. Είμαι πολύ χαρούμενη που θα μοιραστώ μαζί σας κάτι από μένα, είμαι χαρούμενη γιατί θα με βάλετε στο σπίτι και στην οικογένεια σας. Σας ευχαριστώ θερμά γι αυτό.»

Το βιβλίο «Παράλληλες σκέψεις…» μπορείτε να το προμηθευτείτε από επιλεγμένα βιβλιοπωλεία του νησιού ή μετά από συνεννόηση μαζί μου στέλνοντας e-mail ή καλώντας στο 6972 928934. Η τιμή του είναι στα 10 ευρώ.