Welcome

Εδώ θα βρείτε σκέψεις, όνειρα, ελπίδες, φιλοδοξίες, ανησυχίες και πολύ στρες. Έναν κόσμο που ισορροπεί ανάμεσα στην φαντασία και στην πραγματικότητα.

Τις μεγάλες αντιθέσεις και τα αντικρουόμενα συναισθήματα.

Εδώ θα βρείτε παιδικές φαντασιώσεις και την βαρβαρότητα του ρεαλιστμού που βιώνει κανεις, όταν μεγαλώσει.

Όλα εδώ, με μπόλικη χρυσόσκονη, τυλιγμένα με ζάχαρη, με γεύση γλυκό κεράσι, με μυρωδιά τριαντάφυλλου και βανίλιας. Όλα εδώ, σε ένα ποτήρι, να τα πιείτε και να ευχαριστηθείτε.

Καλώς ήρθατε στον κόσμο τον δικό μου.

2 Ιουν 2014

Aν θυμηθείς τ΄ονειρό μου...


Το καλοκαίρι είναι εδώ με τον κίτρινο καυτερό ήλιο του, με τις γαλάζιες θάλασσες του, με τα χρωματιστά ρούχα και παπούτσια του και με τα αέρινα και ατημέλητα μαλλιά μας.

Πόσο το αγαπώ το καλοκαίρι!
Καλοκαίρι για μένα σημαίνει ξεγνοιασιά, ανεμελιά.

Σε αντίθεση με όλα τα παραπάνω, σε αυτήν την ανάρτηση θα σας μιλήσω για ένα καλοκαίρι που έχει χαραχτεί βαθιά στην μνήμη μου.

Είναι το καλοκαίρι που έδινα Πανελλήνιες, τόσο άγχος, τόση ταραχή για ποιον λόγο τελικά; Οι άνθρωποι καθορίζουμε τις τύχες μας. και πάντα μα πάντα ασχολούμαστε με αυτό που μας αρέσει είτε το σπουδάσαμε, είτε όχι.

Γι αυτό όπως συνηθίζω να λέω στα παιδιά που δίνουν πανελλήνιες αυτήν την εποχή. Μην ανησυχείτε, όλα θα πάρουν το δρόμο τους και όλα θα γίνουν, με έναν μαγικό τρόπο όπως επιθυμείτε. 

Εξάλλου η ζωή παίζει παράξενα παιχνίδια πολλές φορές. Τέτοια παιχνίδια που ούτε καν έχουμε φανταστεί.

Βέβαια, η παραπάνω διαπίστωση μου, δεν σημαίνει αποχή από το διάβασμα και απάθεια αλλά "συν Αθηνά και χείρα κίνει" που λέγαν και οι Αρχαίοι Έλληνες.

Σίγουρα η εμπειρία των Πανελληνίων θα σας κάνει πιο ώριμους, όπως έγινε και σε μένα εκείνο το καλοκαίρι.

Καλή τύχη στα όνειρα σας παιδιά!